Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2787 niezalogowanych)
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
barbara67 napisał:
[quote]Luba napisał:
Dino napisał:
:
Dobrze, że piszemy cokolwiek w temacie. Źle, że nas jest tak mało. Wielu zapewne myśli podobnie, tylko nie ma odwagi napisać tego.

Nie ma odwagi tego napisac? A co w tym strasznego, żeby się na forum wypowiedziec? Może się po prostu komuś nie chce...

A moze po prostu nie wszystkie tematy sa interesujace dla " wszystkich" , a moze nie potrafia sie wyslowic, a moze sie nie chca angazowac , a moze to co maja na mysli juz ktos inny napisal i im sie nie chce powtarzac tej samej opinii - tylko ubranej w inny garnitur slow , a moze po prostu boja sie byc zaatakowanym za ich " idiotyczne" poglady , a moze nie chca slodzic , ani solic, ani pieprzyc ....

Who knows ....?

Masz 100 % racji barbaro.
Można by tu tylko jeszcze dodać że tych "bojacych się" od razu się atakuje za to że potrafią myśleć inaczej,moga mieć swoje zdanie.Niekoniecznie takie same. Nie raz i nie dwa wytyka się im brak IQ przy tych dysputach,w ten czy inny sposób. A najgorszą ich wadą jest to że nie potrafią wykrzyczeć swoich racji,popartych na ogół odpowiednią ilością naszej łaciny. Kto już miał naprawdę dość,dawno poszukał sobie coś spokojniejszego,lub całkiem dał sobie spokój.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
65 Postów
Pokin Pokinowicz
(Pissprat)
Początkujący
Są miejsca dla tych co w Szkocji,Angli,Francji itd. i jest miejsce dla polaków tu w norwegii,bo jednak MN jest najbardziej oblegana.I za to jaki jest tu klimat odpowiadają uczestnicy.Nie prawdaż.Ale jest kilka osób którzy są tu długo.I nie admin ale te osoby powinny tworzyć ,narzucać ten klimat na MN .
Jest to związane z całą reputacją MN.
Podstawowa zasada :nie tworzyć celowo konfliktów.Nie używać wulgaryzmów typu sp......aj.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
312 Posty
M D
(Mikael)
Stały Bywalec
Pissprat napisał:
Są miejsca dla tych co w Szkocji,Angli,Francji itd. i jest miejsce dla polaków tu w norwegii,bo jednak MN jest najbardziej oblegana.I za to jaki jest tu klimat odpowiadają uczestnicy.Nie prawdaż.Ale jest kilka osób którzy są tu długo.I nie admin ale te osoby powinny tworzyć ,narzucać ten klimat na MN .
Podstawowa zasada :nie tworzyć celowo konfliktów.Nie używać wulgaryzmów typu sp......aj.

Nie ma takiej mozliwosci zeby nie bylo konfliktow..sam zobacz..dla niektorych MN to taka..odskocznia..
w pracy nie idzie, szef wku...ia, malo kasy, brak nadgodzin i wtedy co sie dzieje..? Czlowiek musi sie wyrzyc..a ze w norwegi to troche niebezpieczne..bezpieczniej poprzez e-zadyme na MN
Ile ludzi-tyle problemow..zawsze tak bylo jest i bedzie..
det er livet..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
Masz 100 % racji barbaro.
Można by tu tylko jeszcze dodać że tych "bojacych się" od razu się atakuje za to że potrafią myśleć inaczej,moga mieć swoje zdanie.Niekoniecznie takie same. Nie raz i nie dwa wytyka się im brak IQ przy tych dysputach,w ten czy inny sposób..

ja nie spotkałem się żeby ktoś komuś wytykał IQ . to raczej pan panie retier czasami może deprymować kogoś do napisania postu swoimi dysputami i zakładaniem wątku o IQ . może sie też pan zastanowić czy w ten sposób nie niszczy pan MN .
moje żarty co do rejestracji na MN do tego zmierzały . nie zamierzam tu zabierać więcej głosu bo męczą mnie takie dysputy .
ma pan pełną swobodę ..............JA SIĘ NIE BOJĘ
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
65 Postów
Pokin Pokinowicz
(Pissprat)
Początkujący
Po twoich postach Mikael np. mogę powiedzieć ,że nie jesteś osobą która wszczyna czy wszczynała kłótnie.Jak cię widzę tak cię piszę.
Jednak po tym co napisałeś to pomyślałem,że jednak nie, jednak fajniej byłoby jakby po takim ciężkim dniu ten ktoś mógłby się rozluznić wymieniając swoje myśli a nie wyrzyć ,wyzywając się.No tak w tej chwili pomyślałem.Jakby tak było miło.
Ale.......cóż.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Pissprat napisał:

A moim zdaniem wszyscy uczestnicy forum ( ci "starzy" i ci "nowi" sa odpowiedzialni za klimat i fakt , ze ktos tu na forum posiwial albo wylysial ze "starosci" nie swiadczy o tym , ze ma wieksze prawo do mienia / miecia / mania (?) racji - i kazdy za niech sie maluje / pisze tak jak chce zebysmy go widzieli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
312 Posty
M D
(Mikael)
Stały Bywalec
Widzisz pissprat ..nikt nie jest idealem(ja tez)
..ludziowie juz tacy sa..kazdego rajcuje co innego..niby jest dobrze a i tak wciaz malo, zle..i malo..
Wciaz trzeba wysluchiwac stwierdzen typu.."K#%& czemu nie ma nadgodzin?"..."nie przyjechalem tu na wakacje tylko K#¤%& do pracy"....a dlaczego??..bo "moj sasiad ma a dlaczego nie ja"..
..Ludziowie sa tu STRASZNIE zestresowani a stres budzi rowniez AGRESJE..niestety..a MN to ich sposob na E-odreagowanie..
Na szczescie..NIE wszyscy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
jak piszesz do mnie mikael ..........to chyba mój pirwszy taki post ale mnie poniosło . nie grzesze więcej tak jak zapowiedziałem nie zabieram głosu już .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
312 Posty
M D
(Mikael)
Stały Bywalec
no co ty harry ..rezygnacja przyjeta pozytywnie..

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
65 Postów
Pokin Pokinowicz
(Pissprat)
Początkujący
Rozumiem ,rozumię ,yyy tak tak.Był taki tema ponarzekajmy czy cóś.
To jest taka reguła ,aby ktoś wcześniej się zastanowił............nie
nie tak się nie da.Nie da się automatycznie wykasować polskich nawyków z polskich muzgów.
Polskie mózgi zniszczone są przez muzgotrzepy.Czy mózgowstrząsy.
To tak krzywospoglądając,w tej chwili.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok